Producten

Producten


BJ-Airco biedt klimaatbeheersingssystemen in vele soorten en maten. Er is echter maar één systeem dat precies aan uwwensen voldoet. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met U een passend systeem te vinden.Wij werken met een aantal van de meest kwalitatief hoogwaardigste merken in de airconditionings branche:

 

Verschillende systemen

U heeft één ruimte te koelen of te verwarmen

Dan komen we al snel uit bij een single-splitsysteem. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitendeel die met 2 koelleidingen aan elkaar verbonden zijn. Split systemen zijn bijna overal te plaatsen en leveren maximale prestaties.

 

 

U heeft meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen

U heeft niet bij ieder binnendeel een apart buitendeel nodig. Daarvoor hebben we Multi-splitsystemen. Deze systemen maken het mogelijk om op 1 buitendeel meerdere binnendelen apart te koelen of verwarmen. Dit neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag buiten en bespaart energie. 


 

Totaal Comfort voor uw woning

Verwarming, Koeling En Warmtapwaterbediening.

Het Altherma systeem van Daikin is een flexibele en energiezuinige totaaloplossing voor het hedendaags wooncomfort. Want naast verwarming kan Altherma optioneel ook zorgen voor koeling en warmwaterbereiding. Altherma is de ideale oplossing om het energieverbruik de de CO2 –uitstoot te reduceren, zonder in te boeten aan comfort.

Ururu Sarara

Een uniek split-systeem dat niet alleen kankoelen, verwarmen, ontvochtigen en reinigen maar zelfs kan bevochtigen en ventileren. U heeft dus meet ‘e’en systeem volledige controle over de temperatuur, de vochtigheid en de ventilatie van uw ruimte.Lucht Zuiveren

Een echte verademing voor allergie en astmapatiënten!
De MC707 van Daikin is de beste luchtreiniger op de markt, met zijn 7-lagige filtersysteem.