Modellen 

Modellen 

 

Design Modellen

Elegante en stijlvolle modellen, perfect voor kleinere ruimtes. Ze zijn energiezuinig en efficiënt en vormen een ideale oplossing voor uw woonruimte, keuken, slaapkamer of kantoor.

 

 

 

Wand Modellen 

Elegante en stijlvolle modellen, perfect voor kleinere ruimtes. Ze zijn energiezuinig en efficiënt en vormen een ideale oplossing voor uw woonruimte, keuken, slaapkamer of kantoor.Vloer Modellen

 

 

Vloer Modellen 

Fluisterstille modellen op de vloer of enkele centimeters van de grond tegen de muur gemonteerd. Eenvoudig te installeren en gedeeltelijk te integreren in de muur.

 

 

 

Flexi Modellen

Een flexibele oplossing die laag aan de wand kan worden geïnstalleerd. Omgedraaid wordt dit flexibele model een plafondonderbouwmodel. Aan u de keuze.

 

 

 

Altherma

Met Altherma luidt Daikin een nieuw tijdperk in voor het verwarmen van woningen. Altherma is een lucht/water warmtepompsysteem. Het is een flexibele en energiezuinige totaaloplossing voor het hedendaags wooncomfort. Want naast verwarming kan Altherma optioneel ook zorgen voor koeling en warmtapwaterbereiding. De warmtepomptechnologie maakt van Altherma de ideale oplossing om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te reduceren, zonder in te boeten aan comfort.

U kunt de informatie folder over Altherma hier in PDF downloaden.

 

Casette Modellen 

De plafondinbouwmodellen bieden een strak en stijlvol design en worden onopvallend geïntegreerd in de ruimte. De ideale oplossing als er weinig plaats is op de vloer of aan de wand en als u over een verlaagd plafond beschikt. De 4-zijdige luchtuitblaas is uiterst comfortabel.

 

 

 

Satteliet Modellen

Ideaal voor nieuwbouw of voor wie van strak houdt. De sattelietmodellen passen in ieder interieur. Ze zijn zo weggewerkt dat alleen de lucht aanzuig- en uitblaasroosters zichtbaar zijn.

 

 

 

Ururu Sarara

De unieke combinatie van koeling, verwarming, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie en luchtzuivering.

 

 

 

Luchtzuivering

Driemaal zuiver; Pollen stof en dierenharen zijn maar enkele mogelijke oorzaken van allergieën, astma en ademhalingsproblemen. Onze luchtreinigers zuiveren de lucht en verlossen van deze ongemakken.